Met zonnepanelen kunt u duurzaam energie opwekken. Zo dalen uw energiekosten én draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Dan wilt u natuurlijk wel het hoogst mogelijke rendement uit uw zonnepanelen halen. Om dat te garanderen is het van belang om ze goed schoon te houden. Want groene aanslag of vogelpoep kunnen de opbrengst van uw zonnepanelen al verminderen. Maar hoe kunt u ze het beste reinigen?

Zonnepanelen laten reinigen

Voor een optimale prestatie kunt u het beste uw zonnepanelen laten reinigen. Zo voorkomt u beschadigingen aan uw zonnepanelen en hoeft u geen gevaarlijke manoeuvres uit te voeren om uw zonnepanelen te bereiken. De specialisten van VDH Specialistische Reiniging kunnen uw zonnepanelen professioneel schoonmaken. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van zonnepanelen en willen u graag helpen met het behalen van het beste rendement!

Zonnepanelen laten reinigen door VDH Specialistische Reiniging

Duurzaam schoonmaken

VDH Specialistische Reiniging belast het milieu zo min mogelijk door uw zonnepanelen te reinigen met duurzame materialen. Zo gebruiken we osmosewater (gedemineraliseerd water), zodat er geen andere reinigingsmiddelen nodig zijn om de zonnepanelen goed te reinigen. Osmosewater lost het vuil op en zorgt ervoor dat er geen strepen op uw zonnepanelen achterblijven. Wij staan niet voor niets voor Natuurlijk Schoon!

Zelfreinigende zonnepanelen

Er bestaan geen zonnepanelen die compleet zelfreinigend zijn, dus ook deze zullen zo nu en dan schoongemaakt moeten worden. Een opeenhoping van vuil kan namelijk erg nadelig zijn voor uw zonnepanelen. Ze kunnen zelfs oververhit raken en daardoor onherstelbaar beschadigd raken. Dat wilt u natuurlijk voorkomen! Een regenbui kan er niet altijd voor zorgen dat de zonnepanelen goed schoon worden, dus laat ook uw zelfreinigende zonnepanelen op tijd door een specialist reinigen.

Wilt u ook het beste rendement uit uw zonnepanelen halen? VDH Reiniging staat voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Heeft u niet alleen behoefte om uw zonnepanelen te laten reinigen, maar ook aan bijvoorbeeld een terras- of gevelreiniging? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Lees hier waar wij u allemaal mee kunnen helpen!

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?