Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het onderhouden en schoonmaken van het pand is belangrijk, zodat uw bedrijf een goede en verzorgde indruk achterlaat. We snappen dat u hier zelf geen tijd en middelen voor heeft, laat daarom uw bedrijfspand schoonmaken door onze specialisten!

Hoe kunnen wij u helpen bij het schoonmaken van uw bedrijfspand?

Er zijn verschillende diensten waarmee wij u kunnen helpen. In dit blog lichten wij er graag een aantal uit. Goed om te weten is dat we altijd zo duurzaam mogelijk schoonmaken. Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk en dat is terug te zien is ons werk. De producten waarmee we werken zijn altijd ecologisch en biologisch!

  • Glasbewassing

Schone ramen geven een bedrijfspand een goede eerste indruk. Glasbewassing kan op verschillende manieren, zoals de traditionele glasbewassing en via het osmose-systeem.

 

  • Gevelreiniging

Ook een schone gevel geeft een verzorgde indruk. Een gevel krijgt veel te verduren, zoals regen, vuil en stof. Voor het behoud van de gevel is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken, anders kan dit tot hoge herstelkosten leiden. Wij reinigen gevels op een grondige en milieuvriendelijke wijze. Na het schoonmaken ziet hij er weer als nieuw uit!

 

  • Vloerreiniging

Er zijn verschillende soorten vloeren, bij elke vloer hoort weer een andere reinigingsmethode. Een stenen vloer, een vloer van marmoleum of vloerbedekking: het kan allemaal grondig gereinigd worden.

 

  • Reiniging zonnepanelen

Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Om hier optimaal gebruik van te maken, kunt u deze het beste twee keer per jaar schoonmaken. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat vieze zonnecollectoren tot wel 30% minder werken. Daarom raden we u aan om de schoonmaak van zonnepanelen goed bij te houden. Het is belangrijk om al het vuil zoals stof, bladeren, groene aanslag, algen en mos te verwijderen.

Hiernaast leveren we nog meer diensten, zoals verf verwijderen, impregneren en terrasreiniging.

Kunnen wij u helpen uw bedrijfspand schoon te maken? Wij zijn een deskundig schoonmaakbedrijf met veel ervaring in het schoonmaken van bedrijfspanden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?