Graffiti verwijderen


voor particulieren

Graffiti verwijderen

In sommige gevallen kiest een huiseigenaar er bewust voor om een muur te voorzien van een fraaie graffititekening. Maar in de meeste gevallen wordt zo’n ‘kunstwerkje’ ongevraagd op de muren van uw woning gespoten. En dat leidt niet alleen tot grote ergernis, andere graffiti ‘kunstenaars’ kunnen het tevens zien als uitnodiging om ook hun handtekening achter te laten. Daarom is het zaak om zo snel mogelijk de graffiti te (laten) verwijderen.

Bij VDH Specialistische Reiniging bent u daarvoor aan het juiste adres. Met onze unieke methode kunnen onze specialisten graffiti milieuvriendelijk en efficiënt verwijderen. Wij gebruiken daarvoor geen chemische middelen, maar hanteren een kokend heetwater-techniek. Niet alleen is dit veel beter voor het milieu, het zorgt ook voor minder slijtage aan uw gevel. Zo blijft de kwaliteit van uw gevel behouden.

Woont u in een omgeving met een verhoogd risico op vandalisme door graffiti? Overweeg dan om preventief een anti-graffiti coating door ons te laten aanbrengen.

Heeft u ook last van graffiti op uw woning? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?