Gevelreiniging


voor particulieren

Gevelreiniging

Een mooie gevel zorgt voor een strakke en verzorgde uitstraling van uw huis. Maar dan moet die gevel er wel netjes uitzien. Daarvoor bent u bij VDH Specialistische Reiniging aan het juiste adres.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het reinigen en onderhouden van gevels. Daarbij maakt het niet uit waar uw gevel van gemaakt is. Ook houten, kunststof en aluminium gevels hebben namelijk onderhoud nodig en moeten regelmatig schoongemaakt worden. Dit verbetert de levensduur aanzienlijk.

Brandende zon, harde regen, stof, zure regen, vorst: een gevel heeft veel te verduren. Door uw gevel goed te (laten) onderhouden, voorkomt u hoge herstelkosten. Kies daarom voor de gevelreiniging van uw huis voor een vakkundige en deskundige specialist.

Wat voor gevel uw huis ook heeft, onze specialisten zorgen voor een grondige en milieuvriendelijke reiniging. Wij stemmen onze werkwijze af op het materiaal waar uw gevel van gemaakt is. Zo weet u zeker dat uw gevel intact blijft en er geen schades ontstaan. Wij zijn daarbij in het bijzonder gespecialiseerd in reiniging en behoud van gevelbekleding.

Bekijk hier meer foto’s en video van gevelreiniging: voor en na.

Bekijk video

Elke gevel vergt een eigen aanpak voor gevelreiniging. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u goed te kunnen adviseren en een passend voorstel te kunnen doen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?