Viridi Air Partnership

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat wij een partnerschap zijn aangegaan met Viridi Air, een vooraanstaande organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de luchtkwaliteit en het milieu. Dit partnerschap is het resultaat van onze toewijding aan duurzaamheid en milieu, wat heeft geleid tot onze toelating tot de selecte groep van Viridi Air-partners.

Bij VDH Specialistische Reiniging staat ‘Natuurlijk Schoon’ centraal. Wij streven ernaar om het milieu zo min mogelijk te belasten door het gebruik van duurzame producten en materialen. Onze expertise ligt in het duurzaam reinigen van gevels, of het nu om stenen of glas gaat. Dit is niet alleen een specialiteit, maar ook een verplichting die wij serieus nemen.

Als partner van Viridi Air zullen wij bijdragen aan het verbeteren van de luchtkwaliteit door bomen te laten planten die schadelijke stoffen uit de lucht filteren. Het partnerschap wordt bevestigd door het Schone Lucht-certificaat©, dat onze inspanningen voor schone lucht, duurzaamheid, milieu en klimaat benadrukt.

Met dit partnerschap versterken wij onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en milieu en tonen wij aan dat wij actief willen bijdragen aan het creëren van een gezondere leefomgeving voor milieu en mens.

VDH Reiniging is een deskundig schoonmaakbedrijf met veel ervaring in het schoonmaken van bedrijfspanden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Voor verdere updates over onze duurzame initiatieven, blijf ons volgen op onze website en sociale mediakanalen!

Laat uw bedrijfspand schoonmaken door specialisten

Laat uw bedrijfspand schoonmaken door specialisten

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het onderhouden en schoonmaken van het pand is belangrijk, zodat uw bedrijf een goede en verzorgde indruk achterlaat. We snappen dat u hier zelf geen tijd en middelen voor heeft, laat daarom uw bedrijfspand schoonmaken door onze...

Kunststof gevelbekleding schoonmaken

Kunststof gevelbekleding schoonmaken

Heeft u kunststof gevelbekleding? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij het schoonmaken hiervan? We delen graag een aantal tips over waar u op moet letten bij het reinigen van uw kunststof gevelbekleding. Zo kunt u er optimaal van genieten! Waarom schoonmaken? Alhoewel...

SIEV Keurmerk Nederland verlengd

SIEV Keurmerk Nederland verlengd

Vandaag hebben wij ons SIEV Keurmerk Nederland weer verlengd met 2 jaar en hoe! De score liegt er niet om; wederom het maximaal aantal punten van 100 behaald. Het SIEV-keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en bestaat uit de volgende twee onderdelen.Code...

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?