Opdrachtgevers

In de loop der jaren hebben we een grote kring aan zakelijke opdrachtgevers opgebouwd. Van non-profit instellingen tot horeca, van aannemersbedrijf tot groothandel, we zetten onze expertise overal in.

Een aantal projecten waar we trots op zijn!

“Gisteren zijn onze ramen weer gedaan door de heren van VDH Specialistische Reiniging. Wij zijn super tevreden!”

Berry van Zagten

Vakgarage Autoservice Tiel

“Ons pand in Tiel straalt als VDH Specialistische Reiniging is geweest. Je hoeft ze maar te bellen en ze reinigen het glaswerk snel en vakkundig tegen een prima prijs. En op de koop toe nog aardige en nette mensen. Wat ons betreft een echte aanrader!”

Ford Gerritse Hendriks

“Al bijna 15 jaar zijn wij een zeer tevreden klant van VDH Specialistische Reiniging voor het reinigen van onze cleanroom productieruimte. Super service en fijn om mee te werken!”

Arcel Mol

Corbion Purac

“Zowel ons pand in Boven-Leeuwen als ons woonhuis in Geldermalsen zijn in goede handen bij VDH Specialistische Reiniging. Wat VDH Specialistische Reiniging bijzonder maakt is dat ze de afspraken stipt nakomen!”

Bert Dekker

CMI

“Als klant van het eerste uur hebben wij positieve ervaringen met VDH Specialistische Reiniging. Afspraak is afspraak en de communicatie aangaande de schoonmaakwerkzaamheden is top. Wij kunnen VDH Specialistische Reiniging zeker aanbevelen!”

Van der Valk Tiel

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?