Impregneren


voor particulieren

Impregneren

Als u uw gevel of muur heeft laten reinigen, verf heeft laten verwijderen of graffiti heeft laten verwijderen, dan is het een goed idee om uw gevel of muur te laten impregneren. Maar ook als preventieve maatregel is het sterk aan te raden.

Impregneren beschermt het aanzicht van uw woning op meerdere manieren. De poriën worden afgesloten, waardoor de muren waterafstotend worden. Ook krijgen schimmels minder kans om te groeien. Daarnaast biedt het bescherming tegen zure regen. Om deze reden kiezen veel mensen er ook voor om standbeelden te laten impregneren. Ten slotte maakt het impregneren een buitenmuur brandvertragend. In het impregneermiddel dat onze specialisten gebruiken zit namelijk een brandvertragende stof verwerkt. Dit zorgt direct voor een veiligere leefomgeving.

Eventueel kunnen onze specialisten uw woning ook impregneren met een speciale anti-graffiti coating. Deze coating voorkomt niet dat er graffiti op uw huis wordt gespoten. Wel zorgt het ervoor dat die graffiti veel makkelijker te verwijderen is. De graffitiverf kan namelijk niet in de muur trekken. Een slimme oplossing als u in een omgeving woont waar veel vandalisme door graffiti plaatsvindt.

Bekijk video

Bent u benieuwd wat voor impregneermiddel in uw situatie de beste oplossing is? Wij komen graag vrijblijvend langs om u van het beste advies te voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?