Glasbewassing


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Tuckersysteem: osmose glasbewassing met osmosewater

VDH Specialistische Reiniging werkt al meerdere jaren met het osmose-systeem door middel van telescoopwassen. Bij telescoopbewassing maken wij gebruik van de eigenschap van puur water, verkregen door omgekeerde osmose.

Traditionele glasbewassing

Van oudsher worden ramen gewassen met sop en wisser. Een prima manier om sterk vervuilde ramen schoon te krijgen. Als u makkelijk bereikbare ramen heeft, is dit een snelle manier van glasbewassing. Het resultaat is direct zichtbaar. U heeft beter zicht naar buiten en de raampartijen zien er direct frisser uit.

Osmose-systeem

Het reinigen van glas met een osmose-systeem werkt beter, schoner en effectiever en belast een gevel minder dan bij conventioneel ramen wassen met ladders en een emmer. Ramen worden dus streeploos schoon met een betere kwaliteit. Door het spoelen met osmose-water en het gebruik van zachte borstels wordt ook al het vuil tussen de kieren van de kozijnen weggespoeld, waar normaliter de spons niet tussen komt.

Bekijk video

Schone ramen en kozijnen geven een kantoorgebouw, bedrijfspand, school of instelling net dat beetje extra. VDH Specialistische Reiniging verzorgt al ruim 20 jaar de glasbewassing voor bedrijven, overheid instanties en VvE’s. Onze professionele glazenwassers zorgen ervoor dat uw pand er altijd netjes uitziet.

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Gisteren zijn onze ramen weer gedaan door de heren van VDH Specialistische Reiniging. Wij zijn super tevreden!”

Vakgarage Autoservice Tiel

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?