Schoonmaak­onderhoud kantoren


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Schoonmaakonderhoud kantoren

Een schone werkomgeving is goed voor de productiviteit. Niemand vindt het fijn om in een vieze omgeving te moeten werken. Daarnaast is het ook gewoon slecht voor de gezondheid. Zorg daarom goed voor uw kantooromgeving en daarmee ook voor uw medewerkers. De specialisten van VDH Specialistische Reiniging helpen u daarbij.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied, een divers dienstenpakket en een uitstekende staat van dienst zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de schoonmaakbranche. Ons SIEV-Keurmerk onderstreept dit gegeven.

Uw kantoor altijd schoon

Een doekje over de bureaus halen kan iedereen. Maar onze specialisten gaan (veel) verder. Alle hoekjes worden grondig schoongemaakt en ook moeilijk bereikbare plekken worden niet overgeslagen. Daarbij maken wij zo min mogelijk gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Wij zijn namelijk een groot voorstander van milieuvriendelijke schoonmaakmethoden en passen deze al jaren succesvol toe. Deze duurzame manieren zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw kostbare apparatuur. Zo creëren wij een schone, hygiënische werkomgeving, die ook nog eens langer meegaat. Daarnaast zijn al onze medewerkers gekwalificeerd en werken we enkel met professioneel materiaal. U mag 100% kwaliteit van ons verwachten, daar staan wij voor.

Natuurlijk wilt u geen overlast ondervinden van onze werkzaamheden. Daarom houden wij in onze planning rekening met uw planning. Onze werkzaamheden worden altijd in overleg met u ingepland. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wilt u naast het schoonmaken van kantoren gebruik maken van één van onze andere diensten zoals glasbewassing? Geen probleem! Wij nemen het gemakkelijk mee in de offerte.

Wilt u ook een schone en hygiënische werkomgeving? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Al bijna 15 jaar zijn wij een zeer tevreden klant van VDH Specialistische Reiniging voor het reinigen van onze cleanroom productieruimte. Super service en fijn om mee te werken!”

Corbion Purac

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?