Gevelreiniging


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Gevelreiniging

VDH Specialistische Reiniging wil haar klanten de best mogelijke kwaliteit bieden om de levensduur van gevels te verlengen en de esthetische eigenschappen op peil te houden. Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag en graffiti op gevels. Voor alle ondergronden zoals baksteen, keralit of vinyl bieden wij een passende oplossing.

Door onder andere zure regen, vuil, stof, verbrandingsprocessen en vorst ontstaat schade en dat heeft een negatieve invloed op de duurzaamheid van vele materialen. Indien dit niet onderhouden wordt kan dit tot hoge herstelkosten leiden.

Afhankelijk van de soort gevel kunnen wij door onze ervaring u een optimale kwaliteit leveren en de juiste vorm van reiniging toepassen. De gevel wordt grondig – maar tevens behoedzaam – op een milieuvriendelijke wijze gereinigd. Uw kostbare gevel wordt niet beschadigd of aangetast en ziet er na behandeling weer uit als nieuw.

Als gespecialiseerd bedrijf richten we ons ook op de reiniging en het kleur- en materiaalbehoud van gevelbekleding, zoals damwandprofielen, trespa-beplating en boeiboarden. Of het nu gaat om geprofileerde platen, sandwichpanelen of andere beplating, elke gevelbekleding kan regelmatige damwandreiniging gebruiken.

Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om u een goed advies te geven en hierbij een passende offerte aan te bieden. Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Ons pand in Tiel straalt als VDH Specialistische Reiniging is geweest. Je hoeft ze maar te bellen en ze reinigen het glaswerk snel en vakkundig tegen een prima prijs. En op de koop toe nog aardige en nette mensen. Wat ons betreft een echte aanrader!”

Ford Gerritse Hendriks

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?