Graffiti verwijderen


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Graffiti verwijderen zonder chemie en zonder beschadigingen!

Graffiti gemaakt door een kunstenaar kan erg mooi zijn, maar graffiti kan ook tot grote ergernissen leiden wanneer dit ongevraagd op uw gevel of op andere objecten wordt gespoten. Helaas zijn het niet allemaal ‘kunstwerkjes’ en kan dit het aangezicht behoorlijk verpesten. In dat geval is het aan te raden om zo snel mogelijk de graffiti te laten verwijderen. Niet alleen is het reinigen dan waarschijnlijk eenvoudiger, ook is de kans kleiner dat een andere ‘artiest’ eveneens op dezelfde plek zijn handtekening wil achterlaten.

Wilt u weten wat het verwijderen van graffiti kost? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Graffiti verwijderen, hoe?

VDH Specialistische Reiniging maakt gebruik van een milieuvriendelijke techniek (kokend heetwater methode) zonder chemie (reinigings- en afbijtmiddelen), waardoor onnodige slijtage voorkomen wordt en de kwaliteit van uw gevel behouden blijft.

Anti graffiti coating

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Gelukkig is er een methode om overlast van graffiti te minimaliseren. Met een anti graffiti coating kan er gezorgd worden dat de graffiti minder goed aan het oppervlak kan hechten.

Deze coating is een soort impregneer die ervoor zorgt dat het de verf uit een graffiti spuitbus niet kan intrekken in de buitenmuur. Het zal wel zichtbaar zijn maar is gemakkelijk te verwijderen met een hoge druk spuit wanneer er gebruik gemaakt is van de anti graffiti coating.

Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om u een goed advies te geven en hierbij een passende offerte aan te bieden. Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Zowel ons pand in Boven-Leeuwen als ons woonhuis in Geldermalsen zijn in goede handen bij VDH Specialistische Reiniging. Wat VDH Specialistische Reiniging bijzonder maakt is dat ze de afspraken stipt nakomen!”

CMI

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?