Kauwgom verwijderen


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Kauwgom verwijderen

Uw pand en het omliggende terrein vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Maar dan moet het er wel schoon en netjes uit zien. Platgetrapte kauwgomresten op uw parkeerterrein en looppaden kunnen daar behoorlijke afbreuk aan doen. Ook komen wij situaties tegen waarbij kauwgom tegen de gevel zit geplakt. Gelukkig kunt u rekenen op de expertise van de specialisten van VDH Specialistische Reiniging.

Milieuvriendelijk

Om kauwgom op een goede en duurzame manier te verwijderen, is vakkennis nodig. Onze specialisten hebben ruime ervaring en beschikking over de juiste apparatuur om kauwgomresten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Wij gebruiken dus geen chemische middelen.

Om het beste resultaat te bereiken, is het belangrijk om eerst goed te onderzoeken hoe de ondergrond is. Voor een goede beoordeling komen wij vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Wij kunnen u dan het beste advies geven.

Laat u kauwgomresten van uw muur of gevel verwijderen? Dan adviseren wij u om na het verwijderen van de kauwgom of muur te (laten) impregneren. Op die manier kan de gevel of muur van uw bedrijfspand weer een hele tijd mee.

Wilt u ook kauwgom verwijderen van uw bestrating of muur? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Als klant van het eerste uur hebben wij positieve ervaringen met VDH Specialistische Reiniging. Afspraak is afspraak en de communicatie aangaande de schoonmaakwerkzaamheden is top. Wij kunnen VDH Specialistische Reiniging zeker aanbevelen!”

Van der Valk Tiel

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?