Terrasreiniging


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Terrasreiniging

Het eerste dat bezoekers van uw bedrijfspand zien, is de buitenruimte. Ze parkeren hun auto op uw parkeerterrein en lopen via het bestrate pad naar uw voordeur. Voor een goede eerste indruk moet deze buitenruimte er dus perfect uit zien. Vertrouw daarom op de specialisten van VDH Specialistische Reiniging.

Milieuvriendelijke terrasreiniging

Wij zorgen ervoor dat de bestrating rondom uw pand er altijd op en top bij ligt. Daarvoor gebruiken wij een uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmethode. Zo kunt u er gerust op zijn dat de uitstraling van uw pand altijd in orde is, op een duurzame manier.

Rondom uw bedrijfspand heerst natuurlijk altijd bedrijvigheid. U wilt zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Dat begrijpen wij, vandaar dat wij rekening houden met uw planning. Onze werkzaamheden worden altijd in overleg met u ingepland. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wilt u ook dat uw bestrating er altijd mooi bij ligt? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Zowel ons pand in Boven-Leeuwen als ons woonhuis in Geldermalsen zijn in goede handen bij VDH Specialistische Reiniging. Wat VDH Specialistische Reiniging bijzonder maakt is dat ze de afspraken stipt nakomen!”

CMI

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?