Vloerreiniging


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Maatwerk voor elke vloer

Bij de verschillende vloerafwerkingen horen verschillende onderhouds- en reinigingsmethoden. Onze specialisten geven advies over de methode die het best bij uw vloeren en wensen past. Hieronder staan een aantal voorbeelden. Legt u een vraag bij ons neer, dan bieden wij uiteraard maatwerk.

Linoleum conserveren

Een vloer van marmoleum of linoleum kunnen we op allerlei manieren conserveren. We kunnen de vloer bijvoorbeeld van een nieuwe waslaag voorzien of periodiek onderhouden met een spray. In overleg bepalen we de beste behandeling.

Vloerbedekking reinigen

Zelf uw vloerbedekking schoonmaken is vaak onbegonnen werk. Net wanneer u denkt dat u klaar bent, ziet u weer een vlek. En wat dacht u van huisstofmijt? Met tapijtreiniging dragen we bij aan een gezonde omgeving en geven we uw vloer zijn representatieve uitstraling terug.

Stenen vloer schoonmaken

Een stenen vloer is sterk, maak kan desondanks niet op tegen de tand des tijds. Met een speciale machine halen we de natuurlijke kleur weer naar boven. Vervolgens gebruiken we speciale reinigingsmiddelen, zodat de kleur behouden blijft.

Hoe ziet uw vloer eruit? We kijken graag met u mee en geven advies over het vloeronderhoud. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Ons pand in Tiel straalt als VDH Specialistische Reiniging is geweest. Je hoeft ze maar te bellen en ze reinigen het glaswerk snel en vakkundig tegen een prima prijs. En op de koop toe nog aardige en nette mensen. Wat ons betreft een echte aanrader!”

Ford Gerritse Hendriks

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?