MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij hebben in ons bedrijf een centrale rol weggelegd voor duurzaamheid. In praktijk betekent dat, dat wij tot in detail milieubewust schoonmaak en onderhoud verrichten. Daarnaast willen wij als bedrijf maatschappelijk betrokken zijn.

Milieubewust schoonmaken
Uiteraard is voor ons werk het gebruik van schoonmaakmiddelen noodzakelijk. In samenwerking met onze leveranciers zetten wij ons in voor het gebruik van schoonmaakmiddelen die géén belasting zijn voor het milieu. De producten waarmee we werken zijn ecologisch en biologisch vervaardigd.

Veiligheid van onze medewerkers
Om de veiligheid van onze glazenwassers te waarborgen hebben wij een Tuckerpole systeem. Het Tuckerpole systeem is een telescopisch warmwater-glasbewassingssysteem, hiermee kunnen hoogtes van 15 meter worden bereikt.  Onze medewerkers hoeven dan geen trappen en laders te gebruiken.
Naast het glazen wassen kan het Tuckerpole systeem ingezet worden voor Trespa – gevelbeplating, houtwerk en zonnepanelen reinigen.

Inzetten osmosewater
Wij hebben een eigen osmose installatie van 2000 liter. Hier wordt uit leidingwater alle zouten, metalen, mineralen en kalk gefilterd. Het product wat overblijft wordt gedemineraliseerd water of osmose water genoemd. Met behulp van osmose water kunnen allerlei materialen (glas, aluminium, Trespa, kunststof etc.) tot in de poriën worden gereinigd, waarna de oppervlakten streeploos en vlekvrij opdrogen.

Goede doelen

Ook sponsoring van bijvoorbeeld lokale verenigingen en goede doelen is een onderdeel van MVO en wij hechten ook hier veel waarde aan. Diverse sportverenigingen, maar ook goede doelen worden door ons gesponsord.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?