Over ons

Over VDH Specialistische Reiniging

In 2000 startte Jan van der Heiden samen met zijn zoon, Dennie van der Heiden, een bedrijf dat zich voornamelijk toelegde op het wassen van ramen. Vanaf het begin heeft het bedrijf een duidelijke missie: het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten met de hoogste kwaliteit en beste service. Tot op de dag van vandaag streven de schoonmaakspecialisten deze missie na. En niet zonder succes, want het schoonmaakbedrijf is hard gegroeid. Het schoonmaakwerk beperkte zich niet langer tot ramen alleen.

Vanwege die groei werd het tijd voor een herpositionering. Vandaar dat begin 2020 werd gekozen voor een nieuwe naam: VDH Specialistische Reiniging. Vanaf dat moment ging het bedrijf ook de particuliere markt bedienen. Voor Jan tevens een mooi moment om zich terug te trekken, om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Hij laat het bedrijf bij Dennie en diens vrouw Jolien in goede handen achter.

De nieuwe naam geeft goed weer waar VDH Specialistische Reiniging voor staat: dé specialist op het gebied van reiniging. Dat dit aanslaat in de markt, blijkt wel uit de trouwe klantenkring. Veel klanten maken al vanaf het eerste uur gebruik van de diensten van het schoonmaakbedrijf.

De organisatie wordt ondersteund door een gestroomlijnde, moderne backoffice. Tevens beschikt VDH Specialistische Reiniging over specialistische apparatuur om tot 20 meter hoogte professioneel te kunnen reinigen. Hoger is ook geen enkel probleem, door de inzet van diverse hoogwerkers.

Zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten, werkt ook VDH Specialistische Reiniging volgens de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Daarnaast is het bedrijf zuinig op het milieu en werkt het zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten.

Ondanks dat VDH Specialistische Reiniging met een klein team werkt, schroomt het bedrijf niet om grote klussen aan te nemen. Integendeel: meerdere grote landelijk opererende bedrijven rekenen op de expertise van VDH Specialistische Reiniging. Dit vertrouwen krijg je als schoonmaakbedrijf niet zomaar. De specialisten van VDH Specialistische Reiniging snappen dat de panden van hun opdrachtgevers er altijd picobello uit moeten zien. Daarom zijn ze heel flexibel en niet bang om proactief te handelen. Maar altijd in overleg met de klant.

Deze transparante aanpak zorgt al ruim 20 jaar voor een glashelder resultaat. Wilt u dat met eigen ogen ervaren? VDH Specialistische Reiniging laat het u graag zien!

Bent u geïnteresseerd in onze expertises?

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

Ons team

Jan van der Heiden

Magazijn- / Kwaliteitsmedewerker
Jan heeft VDH Specialistische Reiniging in 2000 opgericht en is tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier en passie aan het werk. Daardoor weet hij als geen ander wat de pijnpunten en oplossingen zijn.

Dennie van der Heiden

Directeur
Zeer betrokken bij de kwaliteit van de schoonmaak, de locaties en zijn medewerkers. Met zijn gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel zorgt hij ervoor dat klanten tevreden zijn, maar vooral ook tevreden blijven.

Joke van der Heiden – Doorschodt

Financiële Administratie
Joke zorgt binnen VDH Specialistische Reiniging voor de verwerking van de administratie.

Jolien van der Heiden – Alfons

Operationeel Manager / Planner
Jolien is verantwoordelijk voor de planning, het werkproces en de dagelijkse gang van zaken. Binnen VDH Specialistische Reiniging zorgt Jolien voor een adequate afhandeling van alle binnenkomende (aan)vragen en voor een duidelijke communicatie naar buiten toe.

Cindy van der Wolf

Back Office
Cindy is het aanspreekpunt voor de klanten, verzorgt alle binnenkomende (aan)vragen en biedt ondersteuning in de marketing.

Danuta Kocwin

Medewerker Schoonmaak
Met haar jarenlange ervaring in de schoonmaak bij hotels en kantoorgebouwen is Danuta een echte aanwinst voor het bedrijf. Het afwisselend werken op de verschillende locaties vindt zij erg prettig. De ene keer bij een kinderopvang en de andere dag weer bij een sportschool.

Desirée van Zuijlen

Medewerker Schoonmaak
Desirée is zeer betrokken bij de schoonmaak, een harde werker met oog voor detail.

Jordy Hachmang

Medewerker Specialistische Reiniging
Met zijn 14 jaar ervaring is geen klus te gek voor Jordy. Hij is enorm gedreven en vindt het heerlijk om te werken in de buitenlucht. Het liefst op grote hoogte.

Samuel Alfons

Medewerker Specialistische Reiniging / Voeger
Samuel is verantwoordelijk voor de glaswaswerkzaamheden aan gebouwen en reiniging en onderhoud van gevels voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Daarnaast herstelt en renoveert hij beschadigd metselwerk/voegwerk.

Elise van der Wolf

Ondersteuning Marketing
Elise is de steun en toeverlaat van VDH. Zij is verantwoordelijk voor alle ondersteunende taken zoals postpakketjes, produceren en verpakken van de private label bio glasreiniger.

Klantbeoordelingen

“Gisteren zijn onze ramen weer gedaan door de heren van VDH Specialistische Reiniging. Wij zijn super tevreden!”

Berry van Zagten

Vakgarage Autoservice Tiel

“Ons pand in Tiel straalt als VDH Specialistische Reiniging is geweest. Je hoeft ze maar te bellen en ze reinigen het glaswerk snel en vakkundig tegen een prima prijs. En op de koop toe nog aardige en nette mensen. Wat ons betreft een echte aanrader!”

Ford Gerritse Hendriks

“Al bijna 15 jaar zijn wij een zeer tevreden klant van VDH Specialistische Reiniging voor het reinigen van onze cleanroom productieruimte. Super service en fijn om mee te werken!”

Arcel Mol

Corbion Purac

“Zowel ons pand in Boven-Leeuwen als ons woonhuis in Geldermalsen zijn in goede handen bij VDH Specialistische Reiniging. Wat VDH Specialistische Reiniging bijzonder maakt is dat ze de afspraken stipt nakomen!”

Bert Dekker

CMI

“Als klant van het eerste uur hebben wij positieve ervaringen met VDH Specialistische Reiniging. Afspraak is afspraak en de communicatie aangaande de schoonmaakwerkzaamheden is top. Wij kunnen VDH Specialistische Reiniging zeker aanbevelen!”

Van der Valk Tiel

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?