Verf verwijderen


voor particulieren

Verf verwijderen

Een ander kleurtje, weer de originele staat terug, een nieuwe frisse verflaag: er kunnen allerlei redenen zijn om de coating van uw gevel te verwijderen. Maar dat het geen makkelijke klus is, is in alle gevallen waar. Gelukkig kunt u rekenen op de expertise van de specialisten van VDH Specialistische Reiniging.

Verf verwijderen van de gevel van uw woning is specialistisch werk. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de verf op een milieuvriendelijke manier te verwijderen.

Om het beste resultaat te bereiken, is het belangrijk om eerst goed te onderzoeken wat de huidige staat van uw gevel of muur is. Wij komen daarom graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Wij kunnen dan beoordelen hoe de hechting van de verflaag is en in welke staat het voegwerk verkeert. Uiteraard bespreken wij vooraf met u de risico’s en mogelijkheden, als wij verwachten dat er schade aan uw voegwerk zou kunnen ontstaan.

Onze specialisten maken voor het verwijderen van verf van de gevel van uw woning gebruik van een louter milieuvriendelijke techniek. Wij gebruiken dus geen chemische middelen. Niet alleen is dit veel beter voor het milieu, het is ook veel beter voor uw gevel en de tuin die eventueel aan uw gevel grenst. Onze unieke methode is in 90% van de gevallen perfect geschikt.

Wij adviseren u om na het verwijderen van de verf uw gevel of muur te (laten) impregneren. Op die manier kan de gevel of muur van uw huis weer een hele tijd mee.

Bekijk video

Wilt u ook verf verwijderen van uw gevel of muur? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?