Terrasreiniging


voor particulieren

Terrasreiniging

Niks lekkerder dan na een drukke werkdag tot rust komen in uw eigen tuin. En dat gaat het beste als uw tuin er goed bij ligt. Bij velen is een groen aangeslagen terras dan ook terecht een doorn in het oog. Geldt dat voor u ook? Gelukkig kunnen de specialisten van VDH Specialistische Reiniging u dan helpen.

Met onze speciale apparatuur maken wij uw terras als nieuw. Daarbij gebruiken wij geen chemicaliën. Onze methode is 100% milieuvriendelijk. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat er allerlei schadelijke stoffen in uw tuin stromen. We maken gebruik van hogedruk, waarmee wij de groene aanslag binnen mum van tijd vakkundig verwijderen. Eventuele leeggespoten voegen vullen wij weer voor u op.

Uiteraard hoeft het niet bij uw terras te blijven. Ook uw opritten en tuinpaden maken wij graag schoon. Zo weet u zeker dat de gehele bestrating rondom uw woning er strak en netjes bij ligt.

Bekijk video

Wilt u ook een mooi, schoon en strak terras? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?