Dieptereiniging (groot)keukens


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Dieptereiniging (groot)keukens

Of het nou de keuken van een bedrijfskantine of de keuken van een restaurant is: elke keuken is een bedrijvige plek. Er vinden heel veel handelingen plaats, maar het is altijd belangrijk om de hygiëne goed in de gaten te houden. Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kunnen uw medewerkers uiteraard prima zelf uitvoeren, maar eens in de zoveel tijd is een grondige reiniging van uw (groot)keuken noodzakelijk. Schakel daarvoor de expertise van VDH Specialistische Reiniging in.

Keuken grondig reinigen

Met onze speciale apparatuur, uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij uw (groot)keuken milieuvriendelijk en grondig reinigen. Onze specialisten werken met speciale (stoom)machines en methodes om alle hardnekkige aanslag te verwijderen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken, zodat alle onaangename geurtjes, dode huidcellen en ander vuil verwijderd wordt. Wij gebruiken hierbij geen chemische schoonmaakmiddelen. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu. Daarnaast weet u zeker dat uw kostbare bedrijfskeuken niet wordt aangetast door bijtende schoonmaakproducten.

Door een dieptereiniging van uw (groot)keuken uit te laten voeren, zorgt u voor een langere levensduur van uw kostbare apparatuur. Ook bespaart u op onderhouds- en energiekosten. En uw keuken voldoet aan de HACCP-richtlijnen.

Natuurlijk wilt u dat uw keuken zoveel mogelijk door kan blijven draaien. In onze planning houden we daarom vanzelfsprekend rekening met uw keukenbezetting. Dit bespreken we vooraf met u, tijdens de vrijblijvende kennismaking. Dan doen wij ook een inventarisatie van uw situatie en geven wij advies hoe we de dieptereiniging van uw (groot)keuken het beste aan kunnen pakken.

Wilt u ook een dieptereiniging voor uw bedrijfskeuken? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Al bijna 15 jaar zijn wij een zeer tevreden klant van VDH Specialistische Reiniging voor het reinigen van onze cleanroom productieruimte. Super service en fijn om mee te werken!”

Corbion Purac

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?