Impregneren


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Impregneren

Goed onderhoud is van levensbelang voor uw bedrijfspand. Door uw pand goed te onderhouden, blijft het een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Daar hoort ook preventief onderhoud bij. Laat daarom uw bedrijfspand door onze specialisten impregneren. De beste oplossing als u uw gevel heeft laten reinigen of verf/graffiti heeft laten verwijderen.

Bedrijfspand impregneren

Door uw bedrijfspand te laten impregneren, verlengt u de levensduur aanzienlijk. Schimmels krijgen minder kans om te groeien. De poriën in de muren worden afgesloten, waardoor ze waterafstotend worden. Ook zure regen heeft minder vat op uw pand. En doordat in het impregneermiddel een brandvertragende stof is verwerkt, maakt impregneren een buitenmuur brandvertragend. Dit zorgt direct voor een veiligere werkomgeving.

Vindt er in uw omgeving veel vandalisme door graffiti plaats? Laat uw bedrijfspand door onze specialisten dan ook impregneren met een speciale anti-graffiti coating. Deze coating zorgt ervoor dat graffiti die op uw pand wordt gespoten veel makkelijker te verwijderen is. De graffitiverf kan namelijk niet in de muur trekken.

Bent u benieuwd wat voor impregneermiddel in uw situatie de beste oplossing is? Wij komen graag vrijblijvend langs om u van het beste advies te voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Zowel ons pand in Boven-Leeuwen als ons woonhuis in Geldermalsen zijn in goede handen bij VDH Specialistische Reiniging. Wat VDH Specialistische Reiniging bijzonder maakt is dat ze de afspraken stipt nakomen!”

CMI

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?