Reiniging zonnepanelen


voor particulieren

Reiniging zonnepanelen

Zonnepanelen zijn natuurlijk een mooie, duurzame oplossing om energie op te wekken. Niet gek dat steeds meer huiseigenaren ervoor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen. Energiekosten dalen en ze dragen hun steentje bij aan een beter milieu. Maar om het meeste rendement uit zonnepanelen te halen, is het belangrijk om ze regelmatig te reinigen. Een vogelpoepje kan bijvoorbeeld al zorgen voor een drastisch negatief effect op de opbrengst. Gelukkig kunt u voor zonnepanelen reinigen ook rekenen op de specialisten van VDH Specialistische Reiniging.

Wij controleren uw zonnepanelen regelmatig. Daardoor constateren wij direct wanneer een schoonmaakbeurt noodzakelijk is. Wij verwijderen dan al het vuil: vogelpoep, groene aanslag, stof, algen, mos en bruine vlekken door bladafval en takjes. Zijn uw zonnepanelen moeilijk bereikbaar? Geen probleem, ook die zonnepanelen reinigen we vakkundig.

Voor de reiniging gebruiken we uitsluitend osmosewater, zonder schoonmaakproducten. Osmosewater heeft een extreem hoog vuil oplossend vermogen, waardoor een streeploos oppervlakte ontstaat. Het is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing, zodat uw zonnepanelen weer het beste rendement kunnen behalen!

Heeft u zogenaamde zelfreinigende zonnepanelen? Denk er dan aan dat ook die zonnepanelen periodiek onderhoud nodig hebben. Een regenbui is niet voldoende om deze panelen goed schoon te krijgen. Daarnaast kan opeenhoping van vuil zorgen dat een deel van uw zonnepanelen oververhit raakt en daardoor onherstelbaar beschadigt.

Bekijk video

Wilt u ook het beste rendement uit uw zonnepanelen halen? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?