Verf verwijderen


voor bedrijven, Vve's, scholen en instellingen

Verf verwijderen

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand weer in originele staat terugbrengen? Of wilt u wellicht de oude verflaag verwijderen voordat er een nieuwe wordt aangebracht? Schakel dan de specialisten van VDH Specialistische Reiniging in. Wij hebben ruime ervaring met het vakkundig verwijderen van verf van muren en gevels.

Muur of gevel

Verf verwijderen van gevel of muur is specialistisch werk. Onze specialisten beschikken over de juiste apparatuur om de verf op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Wij gebruiken dus geen chemische middelen. Niet alleen is dit veel beter voor het milieu, het is ook veel beter voor uw gevel en de tuin die eventueel aan uw gevel grenst. Onze unieke methode is in 90% van de gevallen perfect geschikt.

Maar voordat we aan de slag kunnen, is het van belang om te bepalen wat de huidige staat van uw gevel of muur is. Om dit goed te kunnen beoordelen, komen wij vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Wij inspecteren de hechting van de verflaag en de staat van het voegwerk. Verwachten wij dat er bij de werkzaamheden eventueel schade aan uw voegwerk zou kunnen ontstaan, dan bespreken wij uiteraard van tevoren de risico’s en mogelijkheden met u.

Wij adviseren u om na het verwijderen van de verf uw gevel of muur te (laten) impregneren. Op die manier kan de gevel of muur van uw bedrijfspand weer een hele tijd mee.

Wilt u ook verf verwijderen van uw gevel of muur? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

“Al bijna 15 jaar zijn wij een zeer tevreden klant van VDH Specialistische Reiniging voor het reinigen van onze cleanroom productieruimte. Super service en fijn om mee te werken!”

Corbion Purac

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?