Waarom professionele kantoorschoonmaak?

Een schone en hygiënische werkomgeving is niet alleen fijn voor u en uw medewerkers, het is ook goed voor de productiviteit. Bovendien is het slecht voor de gezondheid om te werken in een vieze omgeving. Zorg daarom goed voor uw medewerkers door te zorgen voor een schone kantooromgeving met een kantoorschoonmaak. Maar waarom is een professionele kantoorschoonmaak nodig?

 

Schoonmaakonderhoud kantoor

Iedereen kan een kantoor opgeruimd houden en af en toe een doekje over de bureaus halen. Maar alleen daarmee bent u er nog niet. Alle hoekjes en andere moeilijk bereikbare plekken moeten grondig schoongemaakt worden. Onze specialisten gaan dus veel verder! Geen plek wordt overgeslagen. Mensen presteren beter in een omgeving die is opgeruimd en schoon aanvoelt. Daarnaast is uw kantoor natuurlijk ook uw visitekaartje voor leveranciers en/of (potentiële) klanten. Aangezien een schoon kantoor een goede indruk geeft van de kwaliteit van uw diensten of producten heeft kantoorschoonmaak een positief effect op het imago van uw bedrijf of merk. Professioneel schoonmaakonderhoud voor uw kantoor is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Duurzaam schoonmaken

Wij gebruiken zo min mogelijk chemische schoonmaakmiddelen voor onze kantoorschoonmaak. Dit is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw kostbare apparatuur is het beter. Op deze manier creëren wij een schone, hygiënische werkomgeving die langer meegaat. Wij zijn namelijk groot voorstander van milieuvriendelijke schoonmaakmethoden en passen deze al jaren succesvol toe. Wij werken alleen met professioneel materiaal en al onze medewerkers zijn gekwalificeerd.

VDH Specialistische Reiniging

Met meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de schoonmaakbranche. Wij staan voor 100% kwaliteit en bieden een divers dienstenpakket. Ons SIEV-keurmerk benadrukt dit gegeven. Wij nemen al uw kantoorschoonmaak en ander schoonmaakonderhoud graag uit handen.

U wilt natuurlijk geen hinder ondervinden van onze schoonmaakwerkzaamheden. Daarom worden onze werkzaamheden altijd in overleg met u ingepland. Wij houden in onze planning rekening met uw planning. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Wilt u graag een schone en hygiënische werkomgeving? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Viridi Air Partnership

Viridi Air Partnership

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat wij een partnerschap zijn aangegaan met Viridi Air, een vooraanstaande organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de luchtkwaliteit en het milieu. Dit partnerschap is het resultaat van onze toewijding aan duurzaamheid en...

Laat uw bedrijfspand schoonmaken door specialisten

Laat uw bedrijfspand schoonmaken door specialisten

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het onderhouden en schoonmaken van het pand is belangrijk, zodat uw bedrijf een goede en verzorgde indruk achterlaat. We snappen dat u hier zelf geen tijd en middelen voor heeft, laat daarom uw bedrijfspand schoonmaken door onze...

Kunststof gevelbekleding schoonmaken

Kunststof gevelbekleding schoonmaken

Heeft u kunststof gevelbekleding? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij het schoonmaken hiervan? We delen graag een aantal tips over waar u op moet letten bij het reinigen van uw kunststof gevelbekleding. Zo kunt u er optimaal van genieten! Waarom schoonmaken? Alhoewel...

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?