VDH Specialistische Reiniging is de komende jaren verantwoordelijk voor de schoonmaak van het hotel in Leusden. Van der Valk Hotel Leusden is een hotel met prachtig uitzicht over het groen van de omgeving!

Dennie van der Heiden (VDH Specialistische Reiniging, links) en Tom van der Valk (Van der Valk Hotel Leusden, rechts)

De focus ligt bij VDH Specialistische Reiniging op duurzaamheid, kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid (SVS-diploma). Tevens zijn ze in het bezit van een VCA certificaat, want ook veiligheid staat hoog in het vaandel.

VDH Specialistische Reiniging verzorgt al meer dan 20 jaar het glas- en gevelonderhoud voor Van der Valk Hotel Tiel. Inmiddels maken ook Van der Valk Hotel Nuland en Van der Valk Hotel Amersfoort gebruik van onze diensten. En sinds kort komt daar ook Van der Valk Hotel Leusden bij.

Dit vertrouwen krijg je als schoonmaakbedrijf niet zomaar. “Wij begrijpen dat de hotels er altijd picobello uit moeten zien. Wij staan dus ook altijd klaar en zijn heel flexibel. Ook zijn we niet bang om proactief te handelen. Altijd in overleg met de klant uiteraard”, aldus Dennie.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?