VDH Specialistische Reiniging is vanaf 1 december 2019 de komende jaren verantwoordelijk voor de schoonmaak van het gehele hotel. Alsook het nieuwe gedeelte met als uitbreiding de vergaderzalen, een gezellige koffiebar, een live cooking restaurant en een skybar. VDH Specialistische Reiniging ontzorgt en biedt hiermee één aanspreekpunt.

Op de foto: Vincent Belger (Van der Valk Hotel Amersfoort) en Dennie van der Heiden (VDH Specialistische Reiniging)

De focus ligt bij VDH Specialistische Reiniging op kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid (SVS-diploma) en zijn in het bezit van een VCA certificaat, want ook veiligheid staat hoog in het vaandel.

VDH Specialistische Reiniging verzorgt haar dienstverlening reeds in diverse hotels, dus dit is geen onbekend terrein. Zij voeren namelijk al jaren naar tevredenheid het onderhoud uit bij een aantal Van der Valk Hotels, waaronder Tiel, Nuland, Leusden – Amersfoort, en nu ook voor Amersfoort A1. Dit vertrouwen krijg je als schoonmaakbedrijf niet zomaar. “Wij begrijpen dat de hotels er altijd picobello uit moeten zien. Wij staan dus ook altijd klaar en zijn heel flexibel. Ook zijn we niet bang om proactief te handelen. Altijd in overleg met de klant uiteraard”, aldus Dennie.

Vincent Belger, Assistant General Manager bij Van der Valk Amersfoort kijkt uit naar de samenwerking: “Ik heb het volste vertrouwen in een goede samenwerking met VDH Specialistische Reiniging!”

Wilt u meer informatie ontvangen of wenst u vakkundig advies? Neem dan contact met ons op via 0487-740001 of info@23.88.73.86.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?