Sinds 2000 is VDH Specialistische Reiniging specialist in glasbewassing en gevelonderhoud voor de zakelijke markt. Vanwege een grote vraag vanuit zowel de zakelijke als particuliere markt hebben wij onze diensten uitgebreid met specialistische reiniging. Hiermee kunnen wij een totaalpakket aanbieden en onze relaties nóg beter van dienst zijn! Het voordeel voor u? Integrale oplossingen en één aanspreekpunt. Ook particulieren kunnen met dit aanbod rekenen op de expertise van VDH Specialistische Reiniging. Razendsnel als het moet. Wel zo prettig!

Wilt u uw gevel of dak grondig laten reinigen, of wilt u verf of graffiti van de buitenmuren verwijderen? Of heeft het sanitair of de grootkeuken een dieptereiniging nodig? Wij laten uw gebouw er van binnen en buiten weer als nieuw uitzien. Welke opdracht u ook heeft, wij hebben de kennis, en apparatuur in huis om elke specialistische klus voor u uit te voeren. Tevens zijn wij opgeleid, VCA gecertificeerd en in het bezit van het SIEV keurmerk.

Niets is te gek

Elke opdracht is anders. Het reinigen van een bedrijf in de foodsector vraagt om een totaal andere aanpak dan bijvoorbeeld gevelreiniging. Eén ding is echter altijd hetzelfde: ons enthousiasme om u te verrassen met een resultaat dat boven verwachting ligt. Of het nu gaat om standaard of zeer complexe opdrachten.

Wij werken landelijk, maar hebben bewust een sterke regionale binding. Daardoor spreken we uw taal en zijn de lijnen kort. In alles wat we doen staan kwaliteit en beleving centraal. Met bevlogen en communicatief vaardige medewerkers die u zo min mogelijk storen in uw dagelijkse werkzaamheden. Vanzelfsprekend staat bij het uitvoeren van de werkzaamheden de veiligheid van uw en onze medewerkers voorop.

Wilt u informatie over onze diensten en de mogelijkheden? Bel ons gerust op 0487-740 001 of mail naar info@23.88.73.86.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?