Sinds 2018 biedt VDH Specialistische Reiniging belangeloze steun aan het Ronald McDonald Huis in Nijmegen. In het Ronald McDonald Huis Nijmegen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Radboudumc.

’Tien dagen na zijn geboorte wordt onze zoon Sem met spoed opgenomen in het Radboud universitair medisch centrum. Dennie krijgt de mogelijkheid om te overnachten in het Ronald McDonald Huis Nijmegen, omdat Jolien ook in het ziekenhuis verblijft. Een overnachting is overbodig, omdat de afstand naar het ziekenhuis goed te doen is.

Deze periode doet ons beseffen dat als je kind ziek is, je binnen een paar minuten aan de rand van zijn bed wil staan als hij je nodig heeft. Na deze moeilijke periode zijn we in contact gekomen met Erny Boots, de general manager van het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Sinds 2018 reinigt VDH belangeloos de ramen van het Ronald McDonald huis in Nijmegen. Met deze geste hebben we een positieve draai gegeven aan een moeilijke tijd.’

Dennie van der Heiden (eigenaar VDH Specialistische Reiniging)

Het Ronald McDonald Kinderfonds Nederland wordt gedragen door particulieren en het bedrijfsleven en krijgt geen subsidies vanuit de overheid. VDH Specialistische Reiniging draagt graag een steentje bij!

Voor meer informatie: https://rmcdnijmegen.nl/

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?