Iedere woning, kantoorruimte en winkelpand is anders. Voor het reinigen van ieder gebouw zijn dan ook verschillende specialisaties nodig. Afhankelijk van de staat van het gebouw kan een schoonmaak voor het opleveren van een project, dieptereiniging van (groot)keukens of vloerreiniging nodig zijn. Wellicht is alleen glasbewassing of het verwijderen van verf of graffiti nodig. Voor al deze klussen is er specialistische schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren!

 

Voor ieder pand passende schoonmaak

Specialistische reiniging is voornamelijk gewenst voor speciale klussen. Een aantal van die klussen zullen periodiek uitgevoerd moeten worden. Glasbewassing en schoonmaakonderhoud van kantoren zal vaker nodig zijn dan gevelreiniging, terrasreiniging of een (diepte)reiniging van grootkeukens. Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met een aantal van deze zaken. Ieder pand en elke klus vergt echter andere technieken. Bovendien beschikken wij over de kennis en apparatuur om de taak goed voor u uit te voeren zonder dat er kans is op schade.

Wanneer wij gaan schoonmaken bij een bedrijf zijn er een aantal belangrijke zaken. Omdat u uw bedrijf natuurlijk draaiende wil houden, zullen wij daar in onze planning zoveel mogelijk rekening mee houden. Dit zal van tevoren, tijdens een vrijblijvende kennismaking, besproken worden.

Milieuvriendelijke specialistische schoonmaak

VDH staat voor Natuurlijk Schoon. Wij gebruiken duurzame materialen en producten die ecologisch en biologisch zijn vervaardigd om het milieu zo min mogelijk te belasten. Duurzaam schoonmaken is niet alleen het aanschaffen van groene schoonmaakmiddelen, maar ook de kennis over het gebruik daarvan. Daarom maken wij zo veel mogelijk milieubewuste keuzes, zonder in te leveren op kwaliteit.

VDH Specialistische Reiniging

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met inmiddels al ruim 20 jaar ervaring. Vele bedrijven, instellingen en particulieren rekenen op onze expertise. Onze kernwaarden zijn wij echter nooit uit het oog verloren. U kunt nog steeds rekenen op de beste service, persoonlijke aandacht en een flexibele aanpak. Bekijk alle schoonmaakwerkzaamheden die wij uitvoeren voor particulieren en bedrijven

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor uw specialistische schoonmaakklus of vraag direct een vrijblijvende offerte op. Wij komen graag bij u langs om u goed te adviseren en een passend voorstel te kunnen doen!

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?