VDH Specialistische Reiniging bezit het SIEV-Keurmerk. Het keurmerk is onderdeel van de branchevereniging SIEV (Schoonmaken Is Een Vak) die de MKB schoonmaakbedrijven vertegenwoordigd in de schoonmaakbranche. Wij zijn er trots op dat Keurmerk Nederland vandaag onze inspanningen heeft beloond met de maximale score van 100 punten en dat we het SIEV keurmerk mogen dragen. Het staat namelijk voor kwaliteit en betrouwbaarheid en bestaat uit de volgende twee onderdelen.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag
De doelstelling van de code is onder andere de verbetering van de kwaliteit van de gehele sector, maar ook de verbetering van de arbeidsomstandigheden van de medewerkers.

Specifieke SIEV-eisen
Deze eisen hebben onder andere betrekking op de communicatie met medewerkers, het waarborgen van de kwaliteit van de werkzaamheden, het beschikken over een adequate aansprakelijkheidsverzekering, het naleven van de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, een juiste Risico Inventarisatie en Evaluatie gebruiken en transparant en klantgericht werken. Het SIEV-Keurmerk is een belangrijke graadmeter voor de kwaliteit.

Wie herinnert zich de stakingen van 2010 en 2012 niet, waar de hoge werkdruk binnen de branche ter sprake kwamen. Een vierkante meter norm van 750 m2 per uur of meer is onmenselijk voor de schoonmakers. SIEV streeft er naar om verantwoorde normen te hanteren, iets waar VDH Specialistische Reiniging aan voldoet. Bekijk het certificaat hier.

Meer weten?
Meer informatie over het SIEV-Keurmerk vindt u hier.

Wilt u meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden? Bel ons op 0487-740 001 of mail naar info@vdhreiniging.nl

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?