Een opleveringsschoonmaak neemt u veel werk uit handen. Is uw woning nieuw opgeleverd? Is uw pand gerenoveerd of verbouwd? Of wilt u na een lange leegstand uw bedrijfsruimte of woning verhuren? In al deze gevallen is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Bij een opleveringsschoonmaak zorgen wij ervoor dat de ruimte gebruiksklaar wordt opgeleverd en heeft u er geen omkijken meer naar. Maar wat wordt er precies bedoeld met een opleveringsschoonmaak en wat houdt het in? Lees snel verder om erachter te komen!

Wat is een opleveringsschoonmaak?

Nadat een kantoorruimte, winkelpand of woning is gebouwd of verbouwd, moet deze schoon opgeleverd worden. Dat is het doel van een opleveringsschoonmaak: een ruimte gebruiksklaar maken. Door uw pand professioneel schoon te laten maken worden veel zorgen weggenomen. U laat ons het werk doen en wij leveren uw pand of woning gebruiksklaar op zodat u deze direct kunt betrekken.

Waarom een schoonmaak voor oplevering?

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom u een opleveringsschoonmaak nodig heeft:

  • Na een verbouwing of renovatie moet een pand gebruiksklaar gemaakt worden.
  • Bouwafval, zoals verfresten of een cementsluier op vloeren en ramen, moet verwijderd worden.
  • Een huurder heeft een woning, kantoor- of winkelpand niet netjes achtergelaten waardoor de ruimte gereinigd moet worden zodat de volgende huurder erin kan.
  • Panden die lang leeg hebben gestaan moeten weer in orde gemaakt worden voor bewoning.

Voor wie is een opleveringsschoonmaak geschikt?

Onze opleveringsschoonmaak is geschikt voor:

  • Aannemers
  • Bedrijven
  • Vve’s
  • Scholen
  • Instellingen

Wij leveren winkelpanden, bedrijfsruimten en woningen volledig schoon op. Dat betekent dat wij bouwafval vakkundig verwijderen. Denk hierbij aan: cementsluier van nieuwe vloeren en ramen verwijderen, verfresten verwijderen, sanitaire ruimten kalkvrij maken, keukens reinigen.

Heeft u een opleveringsschoonmaak nodig voor uw kantoorpand, woning of winkelpand? VDH Specialistische Reiniging staat voor u klaar! In overleg met u stellen wij een werkplan op dat ons vakbekwame personeel projectmatig zal uitvoeren. Laat ons daarom zorg dragen voor een fris en bouwschoon opgeruimd pand. Wij leveren alles op zoals het hoort, namelijk schoon!

Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om u een goed advies te geven. Op basis daarvan bieden wij u een passende offerte aan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?