Elk jaar doen duizenden vrijwilligers en bedrijven mee aan NLdoet. In 2021 vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats op 28 en 29 mei.

Dit jaar levert ook VDH Specialistische Reiniging een bijdrage aan dit mooie initiatief van het Oranje Fonds. Samen met Boels en Bedrijfskleding Maas & Waal steken we de handen uit de mouwen. Als klus om te klaren, hebben we gekozen voor Museum Tweestromenland in onze eigen gemeente Beneden-Leeuwen.

Op 29 mei gaat een grote groep vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor dit eigenzinnige museum in het land van Maas en Waal. De focus ligt op schoonmaakwerkzaamheden en achterstallig onderhoud. VDH zet zijn expertise in: we gaan de ramen en de dakkapellen professioneel reinigen. Daarnaast helpen we de vrijwilligers met de schoonmaak aan de binnenzijde van het museum.

Museum Tweestromenland ontvangt een kleine subsidie van de gemeente. Verder draait het op de inzet van vrijwilligers. Nu de deuren in verband met de coronamaatregelen dicht blijven, heeft het museum het extra moeilijk om de zaak draaiende te houden.

Ook meedoen als vrijwilliger is eenvoudig. Zoek een leuke klus op www.nldoet.nl en meld je aan.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?