Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor zonnepanelen. Door het zelf opwekken van uw elektriciteit dalen de energiekosten. Om optimaal rendement te genereren is het van essentieel belang om uw zonnepanelen goed en regelmatig te laten reinigen.

Ook al heeft u de zogeheten ‘zelfreinigende’ zonnepanelen, de regenbuien reinigen uw panelen niet voldoende. Daarnaast kan vervuiling ervoor zorgen dat een deel van uw zonnepanelen oververhit en onherstelbaar beschadigd raakt. Verticaal geplaatste zonnepanelen hebben overigens meer last van vuil dan horizontaal geplaatste zonnepanelen.

De belangrijkste voordelen van zonnepaneel reiniging:

  • Hoger rendement
  • Kortere terugverdientijd
  • Langere levensduur
  • Schoner dak

Laat uw zonnepanelen regelmatig inspecteren en laat de schoonmakers van VDH Specialistische Reiniging u de zorg uit handen nemen. We verwijderen al het vuil: stof, bladeren, groene aanslag, algen, mos, vogelpoep en bruine vlekken door bladval en takjes. Ook panelen op moeilijk bereikbare plekken zijn voor ons geen probleem. Uw zonnepanelen worden door VDH Specialistische Reiniging duurzaam gereinigd met alleen osmosewater. Osmosewater kent een extreem hoog vuil oplossend vermogen, waardoor een streeploos schoon oppervlak gerealiseerd wordt. Wij gebruiken geen schoonmaakproducten en voorkomen zo vervuiling van oppervlaktewater of zelfs beschadiging van uw kostbare panelen.

VDH Specialistische Reiniging heeft een grote kring aan opdrachtgevers opgebouwd: van non-profit instellingen tot horeca, van aannemersbedrijf tot groothandel. Vanwege de grote vraag door particulieren, zetten we ook voor hen onze expertise in. Het reinigen van zonnepanelen bij particuliere klanten doen wij in combinatie met dakpanreiniging. Door de verschillende weersomstandigheden heeft het dak van uw woning veel te lijden. Het dak wordt vies en grauw door neerslag als regen en sneeuw en door de verschillen in temperatuur. Door uw dak grondig te reinigen gaan uw dakpannen langer mee en ziet het er ook weer netjes uit.

Voorkom ook capaciteitsverlies en laat uw zonnepanelen deskundig reinigen door de specialisten van VDH Specialistische Reiniging. U kunt ons bellen op 06-49899540 of bereiken via het contactformulier op onze website.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?