Een net uitziende gevel zorgt voor een verzorgde en strakke uitstraling van uw huis. Of uw huis alleen uit bakstenen bestaat of ook uit hout, kunststof en/of aluminium, het heeft allemaal onderhoud nodig. Uw gevel heeft namelijk veel te verduren: harde regen, brandende zon, vorst en stof. Als u het regelmatig schoonmaakt of schoon laat maken zal de levensduur van uw gevel aanzienlijk verbeterd worden. Zo voorkomt u herstelkosten op de lange termijn.

Foto’s en video van gevelreiniging: voor en na

Kijkt u ook zo graag naar filmpjes en foto’s van gereinigde terrassen, gevels en muren? Het geeft een enorm bevredigend gevoel om te zien wat voor prachtige schone tegels en stenen onder al die viezigheid vandaan te halen zijn. Dat is toch heerlijk! Daarom hebben we hier wat voor en na foto’s van gereinigde gevels om u ook dat tevreden gevoel te geven. Eerlijk is eerlijk, hier wordt toch iedereen blij van?

We maken niet alleen gevels schoon, maar we halen ook verf van muren. Hier hebben we dampdichte verf van de gevel van een huis gehaald. Wat een verschil!

Heeft u liever bewegend beeld? Bekijk op onze Facebookpagina dan een filmpje van het reinigen van een gevel. Een strak resultaat!

Ervaring met gevelreiniging

De professionals van VDH Specialistische Reiniging hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en reinigen van gevels. Wij maken ze vakkundig schoon met behoud van de gevelbekleding, en dat alles milieuvriendelijk! Omdat elke gevel een eigen aanpak voor reiniging vereist komen we graag vrijblijvend bij u langs. Zo kunnen we u goed adviseren en een passend voorstel doen. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in!

Bent u er al zeker van dat u wilt zien hoe groot het verschil is tussen de vieze en schone gevel van uw huis? Laat ons dan een proefstuk gevelreiniging plaatsen! Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?