Duurzaam leven is voor steeds meer mensen een bewuste levensstijl. Het is immers beter voor de aarde waarop we met elkaar leven. Hierbij hoort ook zo duurzaam mogelijk schoonmaken. Dit doe je natuurlijk met duurzame schoonmaakmiddelen!

Waarom kiezen voor duurzaam?

Wij zijn als bedrijf zuinig op het milieu en werken daarom zoveel mogelijk met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Maar waarom zou u kiezen voor duurzame en ecologische schoonmaakmiddelen? De belangrijkste reden is natuurlijk dat het beter is voor de aarde waarop we leven. Duurzamer leven, waaronder duurzaam schoonmaken valt, is veel beter voor het milieu. Het zorgt voor veel minder afval en minder schade aan de natuur.

Duurzame schoonmaakmiddelen

Duurzame, biologische schoonmaakmiddelen zijn natuurlijke middelen die niet of zo min mogelijk schade toebrengen aan de aarde. Vaak zitten ze ook in een duurzame verpakking, omdat normale verpakkingen voor veel plastic afval zorgen. Denk hierbij aan een gerecyclede verpakking die een tweede leven krijgt, of een verpakking die goed te recyclen is. Het duurzame aan natuurlijke schoonmaakmiddelen is dat er geen verkeerde of schadelijke chemische stoffen in de natuur terecht komen. Dit is bij normale schoonmaakmiddelen vaak wel het geval.

Ook het gebruik van bijvoorbeeld speciale microvezel doeken is duurzaam: u hoeft hierdoor namelijk minder reinigingsmiddelen te gebruiken. Dit komt omdat reinigingsproducten beter hechten aan de microvezel doeken, ten opzichte van normale doeken. En hoe minder u nodig heeft, hoe langer u met een product kunt doen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor ons werk zijn schoonmaakmiddelen onmisbaar. Daarom zetten wij ons in voor het milieu door zo veel mogelijk te reinigen met duurzame schoonmaakmiddelen die géén belasting zijn voor het milieu. Bovendien werken wij met producten die ecologisch en biologisch vervaardigd zijn. 

We reinigen zowel bij bedrijven als bij particulieren, denk hierbij aan terrasreiniging, zonnepanelen reinigen en gevelreiniging. Laat u inspireren en download gratis onze brochure!

Wilt u meer over ons weten? U kunt hier meer lezen over ons bedrijf en onze expertises. Heeft u vragen of wilt u ergens meer informatie over? Neem gerust contact met ons op!

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?