VDH Bio Glasreiniger


VDH Bio Glasreiniger bewijst keer op keer: Streeploos schoon in een paar seconden.

VDH Bio Glasreiniger bewijst keer op keer: Streeploos schoon in een paar seconden

Wil je vuile ramen en spiegels streeploos schoonmaken? En dat in slechts enkele seconden. Gebruik dan VDH Bio Glasreiniger. Deze ecologische reiniger gebruikt een krachtige formule op basis van plantaardige ingrediënten en heeft een frisse niet-chemische geur. Graag zetten we de
voordelen op een rij:

 • Geen schadelijke chemicaliën
 • Biologisch afbreekbaar
 • Sneldrogend
 • Voor ramen, spiegels en andere gladde oppervlakken
 • Fles van recycled plastic
 • Proefdiervrij

Gebruiksvriendelijk, snel resultaat
VDH Bio Glasreiniger is zeer gebruiksvriendelijk en werkt razendsnel. Verstuif de spray rechtstreeks
op het oppervlak of op de glasdoek. Neem daarna meteen af met de zachte glasdoek.

Bespaartip:
Geen losse, dure schoonmaakmiddelen meer nodig voor beeldschermen, dure LCD en LED tv’s, kookplaten wat al gauw een besparing kan opleveren van minimaal € 45,- per jaar.

 

Wat zeggen tevreden gebruikers?

‘In een oogwenk schoon’

‘Ideaal om de VDH Bio Glasreiniger met glasdoek te gebruiken. Superzuinig in het gebruik. En vuil en vet verdwijnen in een oogwenk. Als ik andere producten gebruik, ben ik veel langer bezig.’

Elvi de Jong

‘Geen chemische bestanddelen’

‘De VDH Bio Glasreiniger met glasdoek werkt supergemakkelijk om glas en spiegels mee schoon te krijgen. Er blijven geen strepen of een waas achter. De reiniger is biologisch en bevat dus geen chemische bestanddelen. Met kinderen in huis is dat heel prettig.’

Chenani de Wilde

De glasreiniger is ontstaan vanuit een “irritatie”

Jolien van der Heijden | Glasreiniger | VDH Reiniging

‘De stalen taatsdeuren zijn echt een eyecatcher in ons interieur. Op het moment dat onze jongste zoon begon te lopen (2019) waren deze deuren een doorn in het oog. Het glas zal vol met afdrukken van vieze vingertjes en vette vuile handjes.

Ik vroeg me af: hoe krijg ik die deuren nu snel, makkelijk en milieuvriendelijk schoon? Behalve moeder ben ik ook mede-eigenaar van VDH Specialistische Reiniging. Mijn leven is dus behoorlijk druk. Mijn agenda is te vol om veel tijd aan het huishouden te besteden. Ik ga voor gemak en snelheid.

In die periode (2019/ 2020) heb ik alle reinigingsmiddelen en apparaten met en zonder stoom uitgeprobeerd. Zonder het gewenste resultaat. Ook kreeg ik tips om spiritus en schoonmaakazijn te gebruiken. Met een kind in huis ben ik daar geen voorstander. Bovendien is het ook niet milieuvriendelijk.

In 2021 kregen wij de mogelijkheid om een eigen glasreiniger te ontwikkelen. Die moest volledig biologisch zijn. Met het oog op volgende generaties moeten we zuinig zijn op de natuur. Bovendien werkt mijn partner al meer dan 20 jaar als glazenwasser. De lat voor zo’n reiniger lag dus hoog.

We gingen dit proces aan met uitvoerige tests en de resultaten waren overweldigend. Ook de fles is volledig recyclebaar en gemaakt van PET materiaal, wat zorgt voor 42% minder CO2 voetafdruk dan flessen van nieuw plastic. 

We besloten de bio glasreiniger als geschenk weg te geven aan onze relaties als dank voor hun interesse of opdracht. Al snel volgde de vraag: Waar kan ik dit bestellen? Wat een geweldig product.

De vraag nam alleen maar toe, waardoor we besloten te starten met de verkoop van de VDH Bio Glasreiniger om deze beschikbaar te stellen voor alle huishoudens.

Met jouw aankoop maak jij ook de wereld een stukje schoner. Dus wil je makkelijk en snel schone ramen en bijdragen aan een beter milieu? Bestel dan snel de VDH Bio Glasreiniger met glasdoek.

Jolien van der Heiden (mede-eigenaar VDH)

Voorkom stress, bespaar tijd

Nieuwsgierig hoe je snel en op milieuvriendelijke wijze jouw interieur reinigt? Zonder dat je
chemicaliën gebruikt. Voor de volgende oppervlakken zorgt de VDH Bio Glasreiniger voor een snel,
schoon en streeploos resultaat:

 • Ramen
 • Tafels
 • Vitrines
 • Bureaus
 • Deuren
 • Beeldschermen
 • Touchcreens
 • Keukenblad

Stop met stressen en ga de vervuiling van je interieur krachtig te lijf.

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?