Zorgvilla Amersfoort

Publicatiedatum: 23-01-2019

Eind jaren 20 van de vorige eeuw werd het karakteristieke pand aan de Prins Frederiklaan gebouwd in opdracht van de Raad van de Arbeid. Later werd het pand na een grondige verbouwing van de binnenzijde in gebruik genomen als hoofdkantoor van Nutreco. In het voorjaar van 2018 heeft Rosorum het gebouw en de locatie geschikt bevonden voor haar organisatie en is eind 2018 gestart met een grondige verbouwing tot zorgvilla met 26 luxe woonstudio’s en diverse algemene ruimtes voor ouderen met geheugenproblematiek.

Vanaf 1 maart 2020 zullen de eerste bewoners hun intrek nemen in dit woonzorg complex, dus aan ons de taak om alle woonstudio’s en ruimtes bewoonbaar en gebruiksklaar te maken middels een opleveringsschoonmaak, welke zal plaatsvinden in week 7. Na de opleveringsschoonmaak zullen wij periodiek de glasbewassing verzorgen.

Wanneer VDH Specialistische Reiniging een opleveringsschoonmaak mag verzorgen, zorgen wij er onder andere voor dat de vloeren, wanden en richels goed zijn schoongemaakt. Maar ook glasbewassing en het schoonmaken van sanitair behoort tot de opleveringsschoonmaak.

Bekijk hier de projecten die wij al hebben uitgevoerd!

Wilt u informatie over onze diensten en de mogelijkheden? Bel ons gerust op 0487-740 001 of mail naar info@23.88.73.86

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?