Tapijtreiniging


voor bedrijven, VVE's en (semi-)overheden

Tapijtreiniging

Een mooi tapijt draagt positief bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Het geeft uw medewerkers en bezoekers een warm welkom. Maar dan moet het tapijt er wel netjes bij liggen. De specialisten van VDH Specialistische Reiniging kunnen u daarbij helpen.

Betere hygiëne

Een schoon tapijt is niet alleen goed voor een positieve indruk, het draagt ook bij aan een beter werkklimaat. Want hoewel een tapijt er fraai uitziet, het is ook een perfecte bodem voor onder meer huisstofmijten. Door uw tapijt regelmatig door ons te laten reinigen, houdt u uw kantoor netjes en verzorgd.

 Het op een goede manier reinigen van een tapijt is een specialistisch werkje. Als het goed gebeurt heeft u nog jaren plezier van uw vloerbedekking. Vertrouw daarom op de expertise van onze specialisten.

Benieuwd wat de beste reinigingsmethode voor uw vloerbedekking is? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?