Dieptereiniging sanitair


voor bedrijven, VVE's en (semi-)overheden

Dieptereiniging sanitair

De sanitaire voorzieningen van uw bedrijfspand behoren tot de meest bezochte ruimtes. Daarbij speelt hygiëne een grote rol. Het is dan ook belangrijk om deze sanitaire ruimtes goed schoon te houden. Daarbij is er een onderscheid te maken in type schoonmaak: de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en een periodieke dieptereiniging. Voor dat laatste bent u bij VDH Specialistische Reiniging aan het juiste adres.

Ook op moeilijk bereikbare plekken

Tijdens een dieptereiniging van uw sanitaire ruimtes zorgen onze specialisten ervoor dat deze ruimtes zeer grondig worden schoongemaakt. De meeste sanitaire ruimtes hebben moeilijk bereikbare plaatsen, waar bacteriën zich op kunnen hopen. Deze plekken worden vaak overgeslagen tijdens de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Dit kan resulteren in stankoverlast en verstoppingen. Door onze specialisten wordt geen hoekje overgeslagen. Met onze unieke, speciale (stoom)machines en methodes kunnen we snel, duurzaam en vakkundig een dieptereiniging uitvoeren.

 Door eens in de zoveel tijd zo’n dieptereiniging te laten doen, behoudt u een fris ogende en ruikende sanitaire ruimte. Dit zorgt voor optimale hygiëne en een gezondere werkomgeving. Ook draagt het bij aan een langere levensduur van uw sanitair.

Wilt u ook een dieptereiniging van uw sanitair? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te beoordelen, uw wensen door te spreken en de mogelijkheden toe te lichten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen!

25 jaar ervaring

Duidelijke communicatie

SIEV keurmerk

Maatwerk tegen scherpe prijzen

Duurzaam schoon

Dynamisch team

0487 - 74 00 01
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 – 17:00

info@vdhreiniging.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?