Sponsor van Ronald McDonald Huis Nijmegen

Vanaf heden zal VDH Specialistische Reiniging kosteloze ondersteuning bieden in de glaswaswerkzaamheden bij het Ronald McDonald Huis in Nijmegen. In het Ronald McDonald Huis Nijmegen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Radboudumc.

“In augustus 2018 is onze zoon Sem twee weken na de geboorte met spoed opgenomen in het Radboudumc vanwege een pylorusstenose. Een aandoening, waarbij er door een verdikking van de spier (pylorus) geen voeding meer via de maag naar de darmen kan passeren. In het Radboudumc werd ons de mogelijkheid geboden om te overnachten in het Ronald McDonald Huis in Nijmegen, zodat we dicht bij onze zoon konden zijn!” vertelt Dennie. “Als je kind ziek is, wil je binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft.”

Zo kwam VDH Specialistische Reiniging terecht bij het Ronald McDonald Huis Nijmegen en is het bedrijf in contact gekomen met Erny Frowijn, General Manager. Het Ronald McDonald Huis is een goed doel dat je persoonlijk raakt als je er bent en het Huis speelt een enorm belangrijke rol voor gezinnen in moeilijke tijden.

Het Ronald McDonald Kinderfonds Nederland wordt gedragen door particulieren en het bedrijfsleven en krijgt geen subsidies vanuit de overheid. VDH Specialistische Reiniging draagt graag een steentje bij!

Voor meer informatie: https://rmcdnijmegen.nl/

Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?